OʻZBEKISTONDA INVESTITSIYALARNI MOLIYAVIY BOSHQARISHNING JORIY HOLATI VA TAʼSIR QILUVCHI OMILLARNING EKONOMETRIK TAHLILLARI (Marketing Jurnali, 2025)
Ushbu maqolada Oʻzbekistonda investitsiyalarni moliyaviy boshqarishning joriy holati va taʼsir qiluvchi omillarning ekonometrik tahlillari oʻrganilgan. Shuningdek, tadqiqot natijalariga asoslangan xulosalar hamda ilmiy -amaliy ahamiyatga molik taklif va tav siyalar keltirilgan.
Keywords: investitsiyalarni moliyaviy boshqarish; ekonometrik tahlil; xorijiy tajriba; investitsiyaviy jozibadorlik; hudud investitsiyasi; infratuzilma