KICHIK BIZNES SOHASIDA MOLIYAVIY MUNOSABATLARNI SAMARALI TASHKIL ETILISHI SUBYEKTLAR FAOLIYATI BARQARORLIGINI TAʼMINLASHNING BOSH OMILI (Marketing Jurnali, 2025)
Maqolada kichik biznes subyektlari faoliyatini barqarorligini taʼminlashda moliyaviy munosabatlarning oʻrni va ahamiyati oʻrganilgan. Andijon viloyatida kichik biznes subyektlarining moliyaviy va kapital barqarorlik darajalari tahlil qilingan. Andijon vilo yati hududlarida kichik biznes subyektlariga kiritilgan kreditlarning barqarorlik darajasi aholi jon boshiga nisbati xamda kichik biznes subyektlariga nisbati asosida baholangan.
Keywords: kichik biznes; barqarorlik; moliyaviy munosabatlar; investitsiya; kredit tizimi; moliyaviy barqarorlik; kapital barqarorlik; imtiyozli kreditlar; mikromoliya; kredit stavkalari