MINTAQANI BARQAROR RIVOJLANTIRISHDA INNOVATSION EKOTIZIMLARNI SHAKLLANTIRISH KOʻRSATKICHLARINI BAHOLASH (Marketing Jurnali, 2025)
Ushbu maqolada mintaqani barqaror rivojlantirishda innovatsion ekotizimlarni shakllantirish koʻrsatkichlarini baholash asoslari yoritib berilgan. Shuningdek, innovatsion ekotizimlarni shakllantirish koʻrsatkichlarini baholash yuzasidan xulosa va takliflar bayon qilingan.
Keywords: mintaqa; barqaror rivojlantirish; ekotizim; innovatsion ekotizim; koʻrsatkich; baholash