MINTAQADA IQTISODIY -EKOLOGIK MEXANIZMLARDAN SAMARALI FOYDALANISH XUSUSIYATLARI (Marketing Jurnali, 2025)
Ushbu maqolada mintaqada iqtisodiy -ekologik mexanizmlardan foydalanish xususiyatlari muhokama qilingan. Shuningdek, mintaqada iqtisodiy -ekologik mexanizmlardan samarali foydalanish yuzasidan xulosa va takliflar bayon etilgan.
Keywords: Mintaqa; mexanizm; iqtisodiy -ekologik mexanizm; muammo; barqarorlik