BANGLADESH VA OʻZBEKISTONDA TOʻQIMACHILIK MAHSULOTLARI BOZORINING RIVOJLANISH I (Marketing Jurnali, 2025)
Maqolada Bangladesh va Oʻzbekistonda toʻqimachilik mahsulotlari bozorining rivojlanishi va kelajagi tadqiq etilib, asosiy oʻziga xoslik, ayniqsa, eksport va import jarayonlari chuqur oʻrganilgan. Bangladesh va Oʻzbekiston tekstil mahsulotlari eksport bozorining rivojlanishi prognoz qilingan.
Keywords: Toʻqimachilik sanoati; toʻqimachilik bozori; toʻqimachilik mahsulotlari; yalpi ichki maxsulot; import; eksport; bozor raqobadbardoshligi; toʻqimachilik segment zanjiri; global qiymat zanjiri