TIBBIY XIZMATLAR KO‘RSATUVCHI KICHIK BIZNES SUBYEKTLARI RAQOBATBARDOSHLI GINI BAHOLASH NI TAKOMILLASHTIRISH (Marketing Jurnali, 2025)
Mazkur maqola tibbiy xizmat koʻrsatuvchi klinikalar raqobatbardoshligini marketing -miks va tibbiy xizmat muhiti xususiyatlariga asoslangan metodlar asosida baholashni takomillashtirishga bagʻishlangan.
Keywords: tibbiy xizmat koʻrsatish; tibbiy xizmat raqobatbardoshligi; marketing -miks; tibbiy xizmat muhiti; xizmatlar portfeli; raqobatbardoshlik koʻpburchagi; raqobatbardoshlik indeksi