MARKETING VA TEXNOLOGIYALARNING EVOLUTISIYOTI IQTISODIYOT BAQARQARLILIK OMILLI ASKI. (Marketing Jurnali, 2025)
Maqolada biznesni rivojlantirishda marketing va iqtisodiy barqarorlik o‘rtasidagi bog‘liqlik ko‘rib chiqiladi. Marketing tovarlar va xizmatlarni ilgari surishda yordam beradi, iqtisodiy barqarorlik esa biznesning barqarorligi va raqobatbardoshligini ta'minlaydi. Narxlar, tarqatish va reklama kabi to‘g‘ri marketing siyosati iqtisodiy barqarorlikka ta'sir qiladi. Iqtisodiy barqarorlikka erishishda mehnat sharoitlarini yaxshilash, mehnat unumdorligini oshirish ham muhim o‘rin tutadi.
Keywords: marketing; iqtisodiy barqarorlik; biznesni rivojlantirish; ilgari surish; raqobatbardoshlik; mehnat sharoitlari; unumdorlik