XORIJIY MAMLAKATLARDA KICHIK BIZNES VA XUSUSIY TADBIRKORLIK SUBYEKTLARINING RAQOBATBARDOSHLIGINI TAʼMINLASHDAGI ILGʻOR TAJRIBALAR (Marketing Jurnali, 2024)
Ushbu maqolada xorijiy mamlakatlarda kichik biznes va xususiy tadbirkorlik subyektlari raqobatbardoshligini taʼminlashning mamlakat iqtisodiyotiga taʼsiri va ijtimoiy ahamiyati hamda ushbu yoʻnalishdagi rivojlangan mamlakatlardagi ilgʻor tajribalar oʻrganilib, zaruriy xulosalar keltirilgan.