OʻZBEKISTONDA ELEKTRON XIZMATLARDAN FOYDALANISHNING ISTIQBOLLARI (Marketing Jurnali, 2024)
Ushbu maqolada Oʻzbekiston Respublikasi milliy iqtisodiyotini rivojlantirishda elektron tijoratning rivojlanish holatini oʻrganish, tahlil qilish va uni takomillashtirish boʻyicha ijobiy natijalarga erishilganligi yoritilgan.