XARAJATLAR HISOBINI TASHKIL ETISHDA BALIQCHILIK TARMOGʻI XUSUSIYATLARINI HISOBGA OLISH (Marketing Jurnali, 2024)
Ushbu maqolada xarajatlar hisobini tashkil etishda baliqchilik tarmogʻi xususiyatlarini hisobga olish masalalari bayon qilingan. Xususan, baliqchilikda baliqlarni parvarishlashning uslublari, baliqchilik xoʻjaliklarida toʻliq yoki toʻliqsiz tizimli texnologiyani qoʻllash, baliqlarni yetishtirish texnologiyasi va ishlab chiqarish jarayonni hisobini tashkil etish masalalari tadqiq qilingan holda xulosa va takliflar shakllantirilgan.