RAQAMLI XIZMATLARNI SAMARADORLIGINI OʻLCHASHDAGI QIYINCHILIKLAR VA ULARNI YECHISH YOʻLLARI (Marketing Jurnali, 2024)
Mazkur maqolada raqamli xizmatlarni samaradorligini oʻlchashdagi qiyinchiliklar va ularni yechish yoʻllari, xizmat koʻrsatish korxonalari samaradorligini oshirish imkoniyatlari va yoʻnalishlari haqida fikr-mulohazalar keltirilgan. Shuningdek, xizmat koʻrsatish korxonalari samaradorligini oshirish boʻyicha mualliflar tomonidan taklif va tavsiyalar ishlab chiqilgan.