EKOTURISTIK MINTAQALARDA SARGUZASHT TURIZMINI RIVOJLANTIRISH YO‘LLARI (Marketing Jurnali, 2024)
Maqolada ekoturistik mintaqalarda sarguzasht turizmi potensiallari o‘rganildi va sarguzasht turizmi rivojlantirish istiqbollari bayon etildi. Maqolada sifat parametrlari tahlil qilish metodologiyasidan foydalanilgan holda sayyohlarni sarguzasht turlariga bo‘lgan motivlari o‘rganildi. Turizm bozorida sarguzasht turizmi marshrutlarni ishlab chiqishga ta’sir etuvchi omillar ko‘rib chiqildi. Shuningdek, maqolada, ekoturistik mintaqalarda sarguzasht turizmini yanada rivojlantirish bo‘yicha taklif va tavsiyalar ishlab chiqilgan.