KREATIV IQTISODIYOTNI VUJUDGA KELISHI VA RIVOJLANISHINING OʻZIGA XOS XUSUSIYATLARI (Marketing Jurnali, 2025)
Maqolada zamonaviy ijtimoiy -iqtisodiy rivojlanish sharoitida iqtisodiyotning kreativ sektori tutgan oʻrin va uning ahamiyati aniqlangan. “Kreativ iqtisodiyot” kategoriyasining mohiyati oʻrganilib, mazmuni tahlil qilingan.
Keywords: kreativ iqtisodiyot; ijod; reklama; moda; sanʼat