OZIQ -OVQAT XAVFSIZLIGINI TAʼMINLAS HDA QIS HLOQ XOʻJALIGI MAHSULOTLAR BOZORINI RIVOJLANTIRIS H USTUVOR MASALALARI (Marketing Jurnali, 2025)
Ushbu maqolada, dunyoda oziq -ovqat xavfsizligi dolzarb masalaga aylanib borayotgan ayni paytda, mamlakatimiz agrar tarmogʻida faoliyat koʻrsatayotgan qishloq xoʻjaligi mahsulotlari bozorida makroiqtisodiy barqarorlikni taʼminlashga xizmat qiladigan munosab atlarni takomillashtirish masalalari yoritilgan.
Keywords: oziq-ovqat xavfsizligi; qishloq xoʻjaligi mahsulotlari bozori; ichki bozor; tashqi bozor; agroresurslar bozori; agroxizmatlar bozori; intellektual mulk bozori; makroiqtisodiy muvozanat