TIKUV -TRIKOTAJ KORXONALARIDA MARKETING FAOLIYATI NATIJADORLIGI VA UNI SAMARALI BOSHQARISH (Marketing Jurnali, 2025)
Ushbu maqolada toʻqimachilik korxonalarida mavjud boʻlgan barcha marketing resurslari holati hamda ulardan foydalanish darajasi inobatga olingan holda marketing faoliyatining natijadorligi va uni boshqarishning oʻziga xos xususiyatlari masalasi oʻrganilgan .
Keywords: marketing; marketing natijadorligi; marketing natijadorligini boshqarish; tikuv -trikotaj korxonasi