IPAKCHILIK KORXONALARDA INNOVATSION FAOLIYATNI BOSHQARISH JARAYONINI RIVOJLANTIRISH MODELLARINI ISHLAB CHIQISH (Marketing Jurnali, 2025)
Maqolada korxonalarning innovatsion faoliyatini boshqarish jarayonini rivojlantirish modellari tahlil qilingan boʻlib, ipakchilik korxonalarida ushbu modellarni joriy etishning afzalliklari yuzasidan fikr -mulohazalar keltirilgan.
Keywords: korxona; ipakchilik; innovatsion faoliyat; innovatsion jarayon; modellar; tizim; klaster; yondashuv; tahlil; samaradorlik