TADBIRKORLIK FAOLIYATIDA INNOVATSION BOSHQARUV USULLARIDAN FOYDALANISH (Marketing Jurnali, 2025)
Tadbirkorlik faoliyatining rivojlanishi koʻplab omillar qatori innovatsion faoliyatga ham bogʻliq. Ushbu maqolada tadbirkorlik faoliyati bilan shugʻullanayotgan korxonalarda innovatsiyalarni boshqarish masalalari oʻrganilgan, tadbirkorlik subyektlarida inn ovatsion boshqaruvning zamonaviy holati tahlil qilingan hamda innovatsion faoliyat samaradorligini oshirish boʻyicha tavsiyalar berilgan.
Keywords: tadbirkorlik faoliyati; boshqaruv; innovatsiya; innovatsion boshqaruv; kichik biznes; tadbirkorlik; resurslar; samaradorlik