MINTAQADA MOLIYAVIY XIZMAT LAR KOʻRSATISHNING RIVOJLANISH XUSUSIYATLARI VA TAMOYILLARI (Marketing Jurnali, 2025)
Ushbu maqola mintaqada moliyaviy xizmatlar koʻrsatishning rivojlanish xususiyatlari va tamoyillariga bagʻishlangan boʻlib, moliyaviy xizmatlar koʻrsatishning tashkiliy (shaffoflik, qulaylik, xavfsizlik taʼminlash asosida maʼlumotlarni himoya qilish, mijozg a yoʻnaltirilganlik, qonuniylik), iqtisodiy (ishonchlilik, adolatlilik, moliyaviy savodxonlik, iqtisodiy samaradorlik, riskni tartibga solish) tamoyillarining guruhlanishi koʻrib chiqilgan.
Keywords: Moliyaviy xizmat; moliya bozori; tashkiliy - iqtisodiy; bank; sugʻurta; pul -kredit; fiskal; tashqi savdo siyosati