XALQARO RAQOBATBARDOS HLIKNING ILMIY NAZARIY ASOSLARI (Marketing Jurnali, 2025)
Maqolada xalqaro raqobatbardoshlikning iqtisodiyotdagi tutgan oʻrni va ahamiyati, raqobatbardoshlik va xalqaro raqobatbardoshlik kategoriyalarining ayrim ilmiy nazariy jihatlari tahlil qilingan.
Keywords: globallashuv; raqobat; raqobatbardoshlik; liberallashuv; xalqaro iqtisodiy integratsiya; mehnat unumdorligi; aholi turmush farovonligi