SAMARQAND VILOYATIDA XIZMAT KOʻRSATISH SOHASINING HOLATI VA SOHANI YANADA RIVOJLANTIRISH IMKONIYATLARI (Marketing Jurnali, 2025)
Ushbu maqolada Samarqand viloyatida xizmat koʻrsatish sohasining holati tahlil qilinib, sohaning ijtimoiy -iqtisodiy taraqqiyotni taʼminlashdagi ahamiyati oʻrganildi. Viloyatda YaHMning oʻsishini taʼminlashda xizmat koʻrsatish sohasining hissasi tahlil qilinib, sohani yanada rivojlantirish imkoniyatlari boʻyicha taklifl ar ishlab chiqildi.
Keywords: xizmat koʻrsatish sohasi; YaIM; YaHM; tadbirkorlik muhiti; tendensiyalar