TASHQI BOZORLARGA INTEGRATIYASIYALASHUVNING MINTAQAVIY IQTISODIYOTGA TAʼSIRI VA UNGA NISBATAN NAZARIY YONDASHUVLAR (Marketing Jurnali, 2025)
Mazkur maqolada iqtisodiy integratsiyaning mazmun -mohiyati, uning iqtisodiy rivojlanishdagi ahamiyati, shuningdek tashqi bozorlarga integratsiyalashuv va uning mintaqaviy iqtisodiy oʻsishga taʼsiri xususida fikr yuritiladi.
Keywords: iqtisodiy integratsiya; iqtisodiy oʻsish; tashqi savdo; konsepsiyalar; mintaqaviy iqtisodiyot; bozor; siyosat; savdo; strategiya; tizim