MAHALLIY BUDJET DAROMADLARINI SHAKLLANTIRISHNING ILMIY -NAZARIY ASOSLARI (Marketing Jurnali, 2025)
Maqolada hududlarda mahalliy byudjet daromadlarini shakllantirishning ilmiy - nazariy asoslari, mahalliy byudjetlar daromad bazasini kengaytirish, soliq qonunchiligiga rioya etish va samaradorlikni oshirish masalalari yoritilgan.
Keywords: mahalliy byudjetlar; daromad bazasini kengaytirish; byudjet; ragʻbatlantirish; ijtimoiy -iqtisodiy rivojlantirish; mahalliy soliqlar