KICHIK BIZNESLARDA DIGITAL MARKETINGNING RIVOJLANISHI (Marketing Jurnali, 2025)
Maqolada raqamli marketingning kichik biznes va tadbirkorlikdagi roli ko ‘rib chiqiladi va kichik biznes rivojlanishiga hissa qo ʻshadigan omillar ko ʻrib chiqiladi.
Keywords: raqamli transformatsiya; biznesni rivojlantirish; kichik biznes