MODA INDUSTRIYASIDA RAQAMLI TEXNOLOGIYALARNI JORIY ETISH IMKONIYATLARI (Marketing Jurnali, 2025)
Ushbu maqolada moda industriyasida raqamli texnologiyalarni joriy etish imkoniyatlari keng yoritib oʻtilgan. Zamonaviy texnologiyalar sunʼiy intellekt, blokcheyn texnologiyalari, Augmented Reality (AR) va Internet of Things (IoT) ning moda sanoatida qoʻllash boʻyicha ilmiy va amaliy takliflar berib oʻtilgan.
Keywords: raqamli marketing; blokcheyn; internet; Wearable 2.0; sun ʼiy intellekt; Augmented reality (AR); Internet of Things (IoT)