KICHIK BIZNES VA XUSUSIY TADBIRKORLIK SOHASINI HUDUDIY STATISTIK GURUHLASH (Marketing Jurnali, 2025)
Kichik biznes va xususiy tadbirkorlik innovatsion faoliyatining asosiy koʻrsatkichlari, ushbu sohadagi korxonalar tomonidan ishlab chiqarilgan innovatsion tovarlar, ishlar va xizmatlarning hududiy tarkibi hamda mehnat unumdorligi dinamikasi toʻgʻrisida soʻz yuritilgan.
Keywords: mehnat unumdorligi; kichik biznes; xususiy tadbirkorlik; innovatsion faoliyat