MOLIYA -KREDIT MEXANIZMLARI ORQALI TADBIRKORLIK SUBYEKTLARI FAOLIYATINI RAGʻBATLANTIRISH: XORIJIY MAMLAKATLARNING ILGʻOR TAJRIBALARI (Marketing Jurnali, 2025)
Mazkur maqolada kichik va oʻrta biznes subyektlari faoliyatini moliya -kredit mexanizmlari orqali takomillashtirish borasida rivojlangan mamlakatlarining tajribasi oʻrganilgan va rivojlanish tendensiyalari tahlil etilgan. Shuningdek, istiqbolda kichik va oʻrta biznes subyektlari faoliyatini moliya -kredit mexanizmlari orqali ragʻbatlantirish boʻyicha am alga oshirilishi rejalashtirilgan chora -tadbirlarning mohiyati yoritilgan.
Keywords: Tadbirkorlik subyektlari; Yevropa Ittifoqi; kichik va oʻrta biznes; moliya -kredit mexanizmlari; qayta moliyalashtirish stavkasi