KОRXОNАLАRNING ЕKSPОRT SАLОHIYАTI VА RАQОBАTBАRDОSHLIGINI TАHLIL QILISH (Marketing Jurnali, 2025)
Maqolada korxonalarning eksport salohiyat i tushunchasi boʻyicha xorijiy tadqiqotchilarning yondashuvlari, eksport salohiyatining tarkibiy qismlari va ularning raqobatbardoshlik koʻrsatkichlari , korxona eksport salohiyatiga taʼsir qiluvchi omillar boʻyicha tadqiqot natijalari bayon qilingan.
Keywords: eksport salohiyati; hududiy eksport salohiyati; korxona eksport salohiyati; raqobat ustunligi; raqobatbardosh mahsulotlar; moliyaviy resurslar; mehnat resurslari; taqsimot va logistika