INVESTITSIYA LOYIHALARINI DAVLAT TOMONIDAN TARTIBGA SOLISHNING USTUVOR YOʻNALISHLARI (Marketing Jurnali, 2025)
Ushbu maqolada investitsiya loyihalarini davlat tomonidan tartibga solishning ustuvor yoʻnalishlari investitsiyalar koʻlamini yanada oshirish orqali mamlakatda aholi turmush darajasini yaxshilash, yangi ish oʻrinlarini yaratish, iqtisodiy oʻsish surʼatlarini oshirish, innovatsion gʻoyalar va texnologiyalarni amaliyotga keng joriy etish, iqtisodiyotda raqobat muhitini shakllantirish haqida fikr va mulohazalar keltirilgan.
Keywords: ishlab chiqarish; innovatsion gʻoyalar; korxonalar; boshqaruv; investitsiya; iqtisodiy kategoriya; ishlab chiqarish jarayoni