MINTAQADA TRANSPORT TIZIMINI TAKOMILLASHTIRISHGA TA’SIR ETUVCHI OMILLAR TADQIQI (Marketing Jurnali, 2025)
Maqolada Xorazm viloyati transport tizimini takomillashtirishga ta’sir etuvchi omillar tadqiq qilingan. Transport tizimining viloyat ijtimoiy -iqtisodiy taraqqiyotiga ta’sir darajasi o‘rganilgan va mintaqada transport xizmatlarini rivojlantirish bo‘yicha ilmiy taklif va tavsiyalar ishlab chiqilgan.
Keywords: transport; transport tizimi; transport infratuzilmasi; avtotransport xizmatlari