BOSHQARUV XARAJATLARNING OSHIRISH XARAJATLARINING MUHIMI (Marketing Jurnali, 2025)
Maqolada bank faoliyatida operatsion xarajatlarning ahamiyati va uning tarkibiga alohida e’tibor qaratilgan, bank faoliyati hisobini yuritishda asosiy huquqiy hujjatlarga va ularni tartibga solishning mazmun -mohiyatiga to‘xtalib o‘tilgan. Mehnat xarajatlar ini hisobga olishning rivojlangan davlatlardagi ahamiyati va Kapital Bank ma’lumotlaridan foydalanib asosiy xarajatlar hamda ularning sof foydaga ta’siri o‘rganildi.
Keywords: mehnat; xodim; bank faoliyati; to‘lov; ish haqi; hisob -kitob