BILIMLAR IQTISODIYOTINI SHAKLLANTIRISH SHAROITIDA TAʼLIM SOHASINING RIVOJLANISH TENDENSIYALARI (Marketing Jurnali, 2025)
Ushbu maqolada mamlakatimizning barqaror iqtisodiy rivojlanishini taʼminlashga taʼsir etuvchi bilimlar iqtisodiyoti tizimi oʻrganib chiqilgan. Mamlakatimizda bilimlar iqtisodiyotini shakllanishida respublikamizdagi shart - sharoitlar tahlil qilinib, xulosala r qilingan.
Keywords: Taʼlim; bilimlar iqtisodiyoti; tendensiya; texnologiya; mintaqa; mehnat bozorlari; zamonaviy bilim