TRANSPORT – EKSPEDITSIYA XIZMATLARI BOZORIDA MARKETING KONSE PTSIYASI (Marketing Jurnali, 2025)
Maqolada Oʻzbekiston Respublikasidagi avtotransport xizmatlari bozori, ayniqsa transport -ekspeditsiya xizmatlarida mavjud muammolar tahlil qilingan. Ushbu muammolarni bartaraf etish maqsadida bozorning samarali faoliyatini taʼminlashga yoʻnaltirilgan konse psiyani ishlab chiqishga alohida eʼtibor qaratilgan. Taklif etilayotgan konsepsiyada transport -ekspeditsiya xizmatlariga boʻlgan munosabatni tubdan oʻzgartirishga qaratilgan nazariy asoslar hamda amaliy tavsiyalar ishlab chiqilgan.
Keywords: avtotransport xizmatlari; transport -ekspeditsiya; xizmatlar samaradorligi; avtotransport xizmatlarini boshqarish; avtotransport xizmatlari sohasi; transport -ekspeditsiya xizmatlarining samaradorligi