MINTAQADA QURILISH ISHLARI SAMARADORLIGINI OSHIRISHNING EKONOMETRIK MODELLARI (Marketing Jurnali, 2025)
Ushbu maqolada Samarqand viloyatida ijtimoiy -iqtisodiy taraqqiyotni taʼminlashda iqtisodiyot tarmoqlarining roli baholanadi hamda bu jarayonda qurilish sohasining ahamiyati oʻrganiladi. YaHMning oʻsishini taʼminlashda tarmoqlarning hissasi ekonometrik mode llar yordamida tahlil qilinib, asoslangan takliflar ilgari suriladi.
Keywords: qurilish sohasi; tendensiyalar; tadqiqot; samaradorlik