MAKROIQTISODIYOTDA ISTEʼMOL TALABI NAZARIYASI VA UNING MARKETING TADQIQOTLARIDA QOʻLLANILISHI (Marketing Jurnali, 2025)
Ushbu maqolada isteʼmol talabi nazariyasi makroiqtisodiy tahlil obyekti sifatida yoritilgan, undan marketing boʻyicha tadqiqotlarni olib borishda foydalanish yoʻllari koʻrsatib berilgan
Keywords: isteʼmol; ixtiyordagi daromad; isteʼmolga cheklangan moyillik; isteʼmol funksiyasi; nisbiy daromadlar nazariyasi; hayot davri nazariyasi; Snob samarasi; Veblen samarasi