XORAZM VILOYATI IQTISODIYOTI RAQOBATBARDOSHLIGINI OSHIRISHDA INVESTITSION OMILLARNING TAʼSIRINI BAHOLASH VA RIVOJLANTIRISH YOʻNALISHLARI (Marketing Jurnali, 2025)
Mazkur maqolada Xorazm viloyatining iqtisodiy raqobatbardoshligini taʼminlashda investitsiyalarning ahamiyati, ularning tarkibiy tuzilishi, dinamikasi hamda taʼsir koʻrsatuvchi asosiy omillar tahlil qilingan. Shuningdek, investitsion muhitni yaxshilash orq ali mintaqaviy iqtisodiy oʻsishni ragʻbatlantirish imkoniyatlari yoritilgan.
Keywords: raqobatbardoshlik; investitsiya; iqtisodiy oʻsish; xorijiy sarmoya; infratuzilma; mintaqaviy rivojlanish