OLIY TAʼLIM MUASSASALARIDA MARKETING FAOLIYATINI RIVOJLANTIRISH INNOVATSION YONDASHUVLAR VA INTEGRATSIYALASHGAN BOSHQARUV METODOLOGIYASI (Marketing Jurnali, 2025)
Maqolada oliy taʼlim muassasalarida marketing faoliyatini takomillashtirishga qaratilgan innovatsion yondashuvlarni o‘rganildi. Tahlil jarayonida loyiha asosida o‘qitish, raqamli texnologiyalar, kommunikatsiya strategiyalari, xalqaro hamkorlik va bilimlarn i boshqarishning o‘zaro bog‘liqligi aniqlanib, kontseptual model ishlab chiqildi. Natijalar universitetlar uchun samarali marketing strategiyalarini shakllantirish, brend imijini mustahkamlash va raqobatbardoshlikni oshirishga xizmat qiluvchi ilmiy asoslan gan takliflarni taqdim etadi.
Keywords: oliy taʼlim; marketing; innovatsion taʼlim; raqamli texnologiyalar; xalqaro hamkorlik; brend imiji