O'ZBEKISTON VA XITOYDA RAQAMLI IQTISODIYOTI RIVOJLANISH XUSUSIYATLARI HOZIRGI BOSQICHDA (Marketing Jurnali, 2025)
Ushbu maqolada O‘zbekiston va Xitoyda raqamli iqtisodiyotning so‘nggi yillardagi rivojlanishi tahlil qilingan. Taqqoslash tahlili asosida ikki davlatda raqamli iqtisodiyot shakllanishining institutsional xususiyatlari va xususiy sektor roli o‘rganilgan.
Keywords: raqamli iqtisodiyot; raqamlashtirish; elektron tijorat; raqamli ekotizim; raqamli farovonlik; raqamli transformatsiya; global raqamli hamkorlik; barqaror raqamli iqtisodiyot