NAMANGAN VILOYATIDA TADBIRKORLIK SUBYEKTLARI RIVOJLANISHI YO‘LLARI (Marketing Jurnali, 2025)
Maqolada kichik biznes va xususiy tadbirkorlikning iqtisodiyotda tutgan oʻrni, mamlakatimizda kichik biznes va xususiy tadbirkorlikni rivojlantirish boʻyicha amalga oshirilayotgan chora -tadbirlar oʻrganilgan. Namangan viloyatida kichik biznes va xususiy ta dbirkorlikda band aholi hamda viloyatda iqtisodiy faoliyat turi boʻyicha tadbirkorlik subyektlari tahlil etilgan. Namangan viloyatida tadbirkorlikni yanada rivojlantirish boʻyicha taklif va tavsiyalar ishlar chiqilgan.
Keywords: Kichik biznes; xususiy tadbirkorlik; kredit; tadbirkorlik; YaIM; eksport; import; savdo; sanoat zonasi; xususiy sektor