OLIY TAʼLIM MUASSASALARI UCHUN DUAL TAʼLIMNING AFZALLIKLARI (Marketing Jurnali, 2025)
Ushbu maqolada Oliy taʼlim muassasalari uchun dual taʼlimning afzalliklari tadqiq etilib, oliy taʼlim tizimida dual taʼlimni innovatsion joriy qilish masalalari va uni amaliyotga joriy qilish masalalari koʻrilgan. Shuningdek, Oliy taʼlim tizimida dual taʼlimni tashkil etish sxemasi berilgan.
Keywords: oliy taʼlim; dual taʼlim; amaliyotdan nazariyaga; shartnoma; ish beruvchi; model