TIJORAT BANKLARIDA REBRENDING VOSITASIDA MARKETING INNOVATSIYALARINI RIVOJLANTIRISH STRATEGIYALARI (Marketing Jurnali, 2025)
Maqolada tijorat banklarida rebrending jarayonining marketing innovatsiyalarini tatbiq etishdagi o‘rni tahlil qilingan. Rebrendingning bank xizmatlari sifatini oshirish, mijoz ishonchini kuchaytirish, ichki boshqaruv tizimini rivojlantirish hamda raqobatba rdoshlikni mustahkamlashdagi ahamiyati ko‘rsatilgan. Tahlillar asosida rebrendingning samarali amalga oshirilishi bankning umumiy rivojlanishiga ijobiy ta’sir ko‘rsatishi haqida xulosalar berilgan. Takliflar orqali bank faoliyatini yanada yaxshilash yo‘llari tavsiya etilgan.
Keywords: rebrending; tijorat banklari; marketing innovatsiyasi; xizmat sifati; raqobatbardoshlik