SERVIS LOGISTIKASI TASNIFI VA UNI BAHOLASHGA YONDASHUVLAR (Marketing Jurnali, 2025)
Mazkur maqolada servis logistikasining mazmuni va mohiyati, uning asosiy turlari — isteʼmolchi talabini qondirish servisi, ishlab chiqarish jarayoniga oid servis, sotuvdan keyingi servis, axborot servisi va moliya -kredit servisi — tizimli yoritilgan. Shuni ngdek, servis logistikasining mazkur turlarini baholash mezonlari, jumladan, yetkazib berish vaqti, nomenklatura va miqdor koʻrsatkichlari asosida tahlil berilgan.
Keywords: servis logistikasi; isteʼmolchi ehtiyojini qondirish; sotuvdan keyingi servis; yetkazib berish muddati; “nomenklatura va miqdor” mezoni; moliya - kredit servisi