ENGIL SANOAT KORXONALARI UCHUN EKSPORT STRATEGIYALARINI TASHKILLASH. (Marketing Jurnali, 2025)
Maqolada O‘zbekiston Respublikasida eksport siyosati va boshqaruv tizimi, ayniqsa to‘qimachilik sanoatining hozirgi rivojlanishi va eksport faoliyati tahlil qilingan. “Konteks Tashkent” MCHJ tomonidan Respublikaning eksport salohiyatini oshirishga qaratilgan faoliyati ko‘rib chiqilgan.
Keywords: eksport salohiyati; amalga oshirish strategiyasi; korporativ strategiya; to‘lov balansi; paritet to‘lovlar; valyuta kursi