MINTАQАDА TURIZMNI RIVOJLАNTIRISH HАMDА АHOLI TURMUSH FАRАVONLIGINI OSHIRISHDА TURIZM INFRАTUZILMАSI ROLINI BАHOLАSH (Marketing Jurnali, 2025)
Ushbu maqolada mintaqada turizmni rivojlantirish va aholi turmush farovonligini oshirishda turizm infratuzilmasining roli baholanadi. Shuningdek, turizm infratuzilmasini rivojlantirishda tashkiliy -iqtisodiy mexanizmlarni shakllantirishning o‘ziga xos jihatlari yoritib berilgan.
Keywords: turizm; turizm infratuzilmasi; turar joy; turoperatorlar va sayyohlik agentliklari; diqqatga sazovor joylar