AHOLINING IJTIMOIY -IQTISODIY TURMUSH DARAJASINI OSHIRISHNI XUSUSIY TАDBIRKОRLIKNI RIVОJLАNTIRISHNING IQTISODIY TAHLILI (Marketing Jurnali, 2025)
Maqolada kichik biznes fаоliyаtini rivоjlаntirish аsоsidа аhоli turmush sifаtini yаxshilаsh, ijtimoiy muhitini, mintaqada аhоli turmush sifаtini yаxshilаshda kichik biznes va xususiy tadbirkorlik faoliyatini ahamiyatining shart -sharoitlari, tamoyillari, xorij tajribasi va undan samarali foydalanish yoʻllari bayon etilgan.
Keywords: Kichik biznes; aholi; aholining turmush darajasi; xususiy tadbirkorlik; ishsizlikni kamaytirish