OʻZBEKISTON RESPUBLIKASI HUDUDLARIDA BILIM IQTISODIYOTINING RIVOJLANISH DARAJASINI BAHOLASH UCHUN USLUBIY YORDAMNI SHAKLLANTIRISH (Marketing Jurnali, 2025)
Ushbu maqolada mamlakatimizning barqaror iqtisodiy rivojlanishini taʼminlashga taʼsir etuvchi bilimlar iqtisodiyoti tizimi oʻrganib chiqilgan. Mamlakatimizda bilimlar iqtisodiyotini shakllanishida respublikamizdagi shart - sharoitlar tahlil qilinib, xulosalar qilingan.
Keywords: Taʼlim; bilimlar iqtisodiyoti; innova tsiya; AKT; hudud; mintaqa; baholash